Deel dit artikel ‹ Terug

Huldiging van ‘onze’ Oranje Leeuwin Kika van Es

Geplaatst op: dinsdag 8 augustus 2017


Boxmeer huldigt Kika van Es, Europees Kampioen damesvoetbal 2017, donderdagavond met een groot feest op het Raadhuisplein. Enthousiaste fans uit de hele regio, liefst in oranje zijn van harte welkom. Op initiatief van de gemeente Boxmeer heeft voetbalvereniging Olympia’18 en de gezamenlijke Boxmeerse horeca de organisatie van deze avond opgepakt.

Na de huldiging van alle Oranjevrouwen afgelopen maandag in Utrecht doet Boxmeer het ook nog een keer speciaal alleen voor Kika van Es.
Kika woont in het dorp Groeningen, gemeente Boxmeer. Sinds juni dit jaar speelt ze voor FC Twente, maar tijdens haar jeugd speelde zij bij Olympia ’18 in Boxmeer. Samen met John de Bever en de Boxmeerse 3JS bouwen we donderdag voor Kika een geweldig feest.

Programma
Om 18.00 uur wordt Kika in Groeningen opgehaald met een cabrio (vlaggen en juichen aan de route mag). Bij aankomst op het Raadhuisplein huldigt locoburgemeester Willy Hendriks-van Haren Kika en volgt een heel persoonlijk optreden van John de Bever. Peter Roemer, oud trainer en Leon Hermans, teamleider, beiden van voetbalvereniging Olympia’18 Boxmeer hebben een kort gesprek met Kika over haar voetbalverleden waarna het officiële gedeelte wordt afgesloten met een polonaise onder aanvoering van Kika. De muzikale begeleiding is in handen van de 3 J’s.

19.30 uur: Signeersessie
19.30 tot 24.00 uur muziekfeest op het Raadhuisplein.
advertentie