Deel dit artikel ‹ Terug

VierdaagseFeest Cuijk weer groot succes

Geplaatst op: dinsdag 25 juli 2017


CUIJK –Een kleine veertigduizend wandelaars hebben afgelopen vrijdag genoten van de Dag van Cuijk. Dankzij de vrolijke deuntjes én bemoedigende woorden van DJ Jan kan iedereen de laatste kilometers aan. “Cuijk is super leuk; daar haal ik veel meer energie uit dan over de Via Gladiola lopen”, laat een wandelaar weten.

Een ander schrijft in de 4-daagse wandelvrienden-groep op Facebook: “Het is een prachtig gezicht om zowel beneden, als bovenop de kade, mensen te zien staan die je aanmoedigen.” “Kijk daar doen we het voor”, lacht voorzitter Ingrid Kloosterman, die tevreden terugkijkt op de afgelopen feestweek.

Dionne Stax
“Alle activiteiten zijn ontzettend goed bezocht. De sfeer was geweldig én op een enkele bui na waren de weergoden ons gunstig gezind. En laten we alle media-aandacht niet vergeten; Cuijk was veelvuldig op de nationale tv. Nadat Koning Willem-Alexander vorig jaar een stukje door Cuijk heeft meegelopen, waren ze nieuwsgierig geworden naar het feest in Cuijk. Journaal-lezeres Dionne Stax – die ieder jaar meeloopt en verslag doet - heeft zelfs nog een dansje gedaan voor ons podium.”

VierdaagseFeest Cuijk is mogelijk gemaakt met de hulp van vele sponsoren uit Cuijk en omstreken. “Echt geweldig dat we steeds weer op de steun van diverse bedrijven en particulieren kunnen rekenen, die een bijdrage leveren als sponsor of vriendje. De eerste sponsor voor volgend jaar heeft zich zelfs al gemeld, nadat hij het feest deze week op de kade had meegemaakt en de sponsordoeken zag hangen. Hoe mooi is dat”, aldus Kloosterman.

Foto’s
Alle foto’s van afgelopen week zijn te bekijken via www.vierdaagsefeestcuijk.nl. Op de site is ook meer informatie te vinden over sponsoring en de mogelijkheid om vriend van het VierdaagseFeest Cuijk te worden. “Nu eerst even bijkomen, maar daarna gaan we evalueren en pakken we de organisatie voor volgend jaar weer op”, besluit Kloosterman. 
advertentie