Deel dit artikel ‹ Terug

Vierdaagse Orkest 2017 in Schouwburg en op Maaskade Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 4 juli 2017


Het Vierdaagse Orkest 2017 speelt zijn nieuwe programma dit jaar weer twee keer volledig in Cuijk: op zaterdag 15 juli om 20.15 uur is het Rooie Loperconcert in Schouwburg Cuijk en op donderdag 20 juli speelt het orkest om 19.30 uur op de Maaskade. Het is opnieuw een veelzijdig muziekprogramma dat muzikanten, combo en zanggroep brengen. De kaartverkoop voor het Rooie Loperconcert is inmiddels gestart.

De première van de concertreeks van het Vierdaagse Orkest was vorig jaar voor het eerst op de zaterdagavond. Het Vierdaagse Orkest trad toen zondag voor het eerst op bij de opening van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en is dit jaar ook weer van de partij op de Wedren.

Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door muzikanten uit het Land van Cuijk, het Rijk van Nijmegen en de regio oostelijk Noord-Brabant. Het repertoire dat is ingestudeerd is gevarieerd, bestaand uit musical- en filmmuziek, maar ook populaire Nederlandse muziek. Er is door orkest, combo en zanggroep de afgelopen maanden intensief gerepeteerd, het is muziek van hoog niveau.

Het Vierdaagse Orkest 2017 treedt na de schouwburg in Cuijk en de Wedren in Nijmegen op de markt in Wijchen (dinsdag 18 juli, 19.30 uur), op de Maaskade in Cuijk (donderdag 20 juli, 19.30 uur), op vrijdag in het centrum van Cuijk tijdens de doortocht van de wandelaars, in het Gofferparktheater in Nijmegen (zaterdag 22 juli, 19.30 uur) en in Boxmeer op het Raadhuisplein (zondag 23 juli, 19.30 uur). Voor de optredens in het Goffertparktheater en in Boxmeer bedraagt de entree 5 euro. Kaarten voor de concerten in de schouwburg en in het Goffertpark zijn via de site te koop, kaarten voor het optreden in Boxmeer zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Zie: www.vierdaagseorkest.nl