Deel dit artikel ‹ Terug

Fanclubavond feestorkest Toeternietoe in originele discosfeer

Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2010


Vrijdag 12 februari 21.00 uur Grandcafé het Centrum Mill

Feest en Showorkest Toeternietoe neemt u vrijdagavond 12 februari mee terug naar de jaren tachtig. Die avond organiseren zij hun fanclubavond en geven tevens het startschot voor carnaval 2010. Vanaf 21.00 uur is er de juiste discomuziek met DJ Fritz, discoverlichting, spiegelbollen en alles wat zo bij een echt discofeestje hoort. Entree is gratis.

Het in Mill wereldberoemde Feest en Showorkest Toeternietoe organiseert ieder jaar het Parkfeest en ook regelmatig eigen fanclubavonden. Deze zijn niet alleen voor hun vaste fans maar voor iedereen die zin heeft in een feestje gratis toegankelijk. Zo ook op vrijdagavond 12 februari. In hun stamcafé, Grandcafé het Centrum aan de Kerkstraat in Mill geven ze de aftrap voor carnaval 2010. Dat doen ze met een fanclubavond die het thema Disco heeft meegekregen. Vanaf 21.00 uur hoort u er daarom dan ook niet alleen optredens van Toeternietoe zelf, maar ook draait DJ Fritz de beste discoplaten uit voornamelijk de echte discotijd, de jaren tachtig. Uiteraard ontbreken ook de spiegelbollen en bijbehorende knipperende, zwaaiende en lopende discoverlichting niet.

Zin in een avondje disco en een prima opening van carnaval 2010? Kom dan vrijdagavond 12 februari naar de fanclubavond van Toeternietoe. Zie ook www.toeternietoemill.nl.