Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 2 juli Bierfestival in Mill - Biergondisch Mill

Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017


Op zondag 2 juli is er van 13.00 uur tot 18.00 uur in de Kerkstraat in Mill een nieuw evenement onder de naam: Biergondisch Mill. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er deze middag tal van bierbrouwers te vinden. Maar er is uiteraard ook wat te eten. De organisatie is in handen van Brouwerij de Blauwe Knoop, het Mills Bier Drinkers Gilde, café Royal, Stichting Activiteiten Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Biergondisch Mill is zondag 2 juli gratis toegankelijk.

Opzet
10 bierbrouwers presenteren op zondag 2 juli in de Kerkstraat in Mill van 13.00 uur tot 18.00 uur in diverse marktkramen hun bieren. Bezoekers kunnen er a 2,-- euro een speciaal Biergondisch Mill bierglas kopen en daarmee a 2,-- euro per consumptie de diverse bieren proeven. Deelnemende brouwers zijn Brouwerij De Blauwe Knoop, streekbrouwerij de Stramme Kabouter, Brouwerij Wijchense Schòne, kloosterbrouwerij St. Agatha, Brouwerij de 7e Hemel, brouwerij Julius, Graafsch genot, Sint Servattumus, brouwerij d’n Droak en café Royal. Uiteraard is er ook voor de niet-bierdrinker andere drank verkrijgbaar.

Muziek
Naast deze brouwers en 2 stands met etenswaar is er ook live muziek. Dat vanaf 13.00 uur met Lucky Brasstards en aansluitend Two Stools. Dat belooft dus een muzikale en zeer gezellige middag te worden. En dit alles is uiteraard gratis toegankelijk.

Informatie
Wilt u meer weten over Biergondisch Mill? Like dan de Facebookpagina en zie www.biergondischmill.nl 
advertentie