Deel dit artikel ‹ Terug

Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties

Geplaatst op: donderdag 11 mei 2017


Van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 juni 2017 vindt weer de kermis van Boxmeer plaats. Een regiokermis met voor Boxmeer nieuwe en spectaculaire attracties die opgesteld staan op het Weijerplein, Burgemeester Hengstplein en aan de Raetsingel. Ruim dertig attracties worden op het compact, maar gezellig, kermisterrein geplaatst.  

Vijf superattracties maken deel uit van deze kermis. Dit zijn de Rock-it, Experience, Booster, Breakdance en Polyp. Andere attracties zijn onder meer de Swingbob en Ghostcastle. Ook  komen diverse andere  nieuwe, maar wat kleinere, gezinsattracties naar de Boxmeerse kermis zoals bijvoorbeeld  de Jungle Cars, Mini Yet en de nostalgische bootjesmolen. 

Vrijdag 23 juni vindt een bijzondere opening van de kermis plaats. Op zaterdagochtend 24 juni is de altijd druk bezochte Kinderbraderie gevolgd door de kermiszaterdag. Op zondag is de altijd super gezellige familiedag, Maandagmiddag 26 juni staat in het teken van De Zilveren Maandag aan het Raadhuisplein. De Boxmeerse kermis wordt op  dinsdag 27 juni afgesloten.

Ook zal de foto-actie van oude (herkenbare) kermisfoto’s een vervolg krijgen. Vorig jaar heeft u al een aantal van deze foto’s zien prijken op de spanzeilen op het kermisterrein. Dus duik alvast in uw eigen fotoarchief en houd onze website www.kermisboxmeer.nl en de krant in de gaten. Meer informatie over deze actie volgt later.
advertentie