Deel dit artikel ‹ Terug

In mei Kinderfilm en Ladies Night in Filmhuis Mill

Geplaatst op: maandag 24 april 2017


In mei staan er 2 films op de agenda van Filmhuis Mill in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor de jeugd is dat Dierengeheimen op woensdag 3 mei om 14.00 uur en voor alle dames is er op woensdag 17 mei een Ladies Night. Die avond naast diverse stands met de meest uiteenlopende diensten en producten ook de film Bridget Jones’s Baby. Die avond start de Ladies Night om 19.30 uur, de film start om 20.30 uur. Tickets zijn a 5,-- euro op stoelnummer te reserveren bij de balie van Myllesweerd en ook via www.myllesweerd.nl

Filmagenda mei
Kinderfilm woensdag 3 mei
Aanvang 14.00 uur
Huisdiergeheimen

Huisdiergeheimen is de recentste kaskraker van de makers van de Verschrikkelijke Ikke en Minions-films en beantwoordt eindelijk de vraag: wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent?
Als hun baasjes weg zijn roddelen de huisdieren met hun vrienden, stillen ze hun lekkere trek en geven ze uitbundige feestjes. Het avontuur begint wanneer een vertroetelde terriër en zijn nieuwe uitbundige “huisgenoot” verdwalen in de stadse jungle van New York.

Ladys night woensdag 17 mei met diverse stands en film
Aanvang 19.30 uur
Bridget Jones’s Baby

Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Voor een keer heeft Bridget alles onder controle.

Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was. Wanneer ze zwanger raakt is er slechts één kink in de kabel: ze kan slechts met 50% zekerheid zeggen wie de vader is.

Meer
Wilt u meer weten of op de hoogte blijven van alle film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Volg ze op Twitter, like de Facebookpagina en check regelmatig www.myllesweerd.nl