Deel dit artikel ‹ Terug

Nog één keer Hans Liberg in Cuijk!

Geplaatst op: donderdag 13 april 2017


Het is mooi geweest.
Hans Liberg speelt zijn finalevoorstelling. En trekt zich dan terug uit het theater. Allerminst bedroefd en met een carrière om trots op te zijn.
‘Heerlijk om weer meester te zijn over mijn eigen agenda.’

Na 35 jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Hans Liberg besloten om ermee te stoppen. Op vrijdag 28 april staat hij voor de aller-allerlaatste keer in Schouwburg Cuijk; hij speelt zijn voorstelling ‘Trálálálá voor iederéén!!’

Dé ideale muziekles
Nog steeds is Liberg een klasse apart in het cabaretgenre, met zijn doortrapt komische spel met fenomenen uit de muziekgeschiedenis. Ook in ‘Trálálálá voor iederéén!!’ speelt hij weer met feiten en fictie uit de (klassieke) muziek, het unieke handelsmerk van de entertainer. De toetsenvirtuoos bespeelt ook nog eens tientallen verschillende instrumenten.
En bovendien leert u er nog wat van! Want Liberg heeft in het verleden muziekwetenschappen gestudeerd en dat is tijden de voorstelling niet te missen. ‘Trálálálá voor iederéén!!’ is dé ideale muziekles.

Laatste kans om Liberg aan het werk te zien
Na zijn laatste voorstelling (3 mei, red.) trekt Hans Liberg zich terug uit het theater.
‘Dat wordt mijn pitstop’, laat hij desgevraagd weten. ‘Ik wil me, als musicoloog, meer dan ooit richten op de muziekwetenschap en mijn verzameling eigentijdse schilderkunst. Ik verheug me daar zeer op.’

Voor het zover is, kunnen zijn fans nog één keer genieten van Libergs muzikale fratsen. En dat is op vrijdag 28 april in Schouwburg Cuijk.

Schouwburg Cuijk
Vr 28 april, 20.15 uur
31,75 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.hansliberg.com | www.schouwburgcuijk.nl  
advertentie