Deel dit artikel ‹ Terug

Parkfeest Mill dit jaar 3 dagen

Geplaatst op: woensdag 12 april 2017


Weer veel muziek en entertainment op 3-dagen durend Parkfeest in Mill

Feest- en showorkest Toeternietoe is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het Parkfeest in Mill. Dit zal gehouden worden op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei in het Landschapspark aan de hoek Beerseweg en Schoolstraat in Mill. Elk jaar is dit Parkfeest een meer dan gezellig uitje voor iedereen, maar dit jaar biedt het programma nog meer vermaak voor zowel groot als klein. En dat alles is uiteraard weer gratis toegankelijk.

Vrijdag 12 mei
Het parkfeest start op vrijdagavond 12 mei om 21.00 uur met Bulldog-LT. Deze band bestaat dit jaar 15 jaar en dat gaan zij deze avond vieren. Daarom zijn er ook wat bevriende bands en muzikanten uitgenodigd. Zo hoort en ziet u die avond naast Bulldog-LT ook Galvanized, Fatburger en Two Stools.

Zaterdag 13 mei
Op zaterdagavond gaat het Parkfeest vanaf 21.00 uur weer door met een DJ-night compleet met een vette lichtshow. DJ Sil en DJ Benzel draaien elk hun sets maar ook zullen ze samen nog zorgen voor een uurtje foute muziek. Het belooft een super gezellige avond te worden waar niet alleen flink gefeest kan worden maar ook buurten en swingen mogelijk is.

Zondag 14 mei
Vanaf het eerste Parkfeest stonden dweilorkesten tijdens de Sound of Joeks centraal bij Toeternietoe. Zo ook deze editie. Op zondag hoort en ziet u er daarom van 11.00 uur tot 19.00 uur diverse dweilorkesten. Kinderen kunnen zich er deze dag ook prima vermaken. Want Klomp Advies in Mill komt met de Zilvervlootparade naar het Landschapspark. Deze parade bestaat o.a. uit een springkussen, wervelwindspel en een pannaveld om te voetballen en hockeyen. Ook zijn er georganiseerde voetbalclinic/toernooi voor diverse leeftijden. Hierover binnenkort meer.

Meer
Voor meer informatie en alle actuele ontwikkelingen rond het Parkfeest 2017 like de Facebookpagina van Toeternietoe Mill of zie www.toeternietoemill.nl 
advertentie