Deel dit artikel ‹ Terug

Cursisten Mathieu Vloet organiseren keramiek-expo in Mill

Geplaatst op: donderdag 21 januari 2010


Op zondag 21 februari, is er in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill een expositie van keramiek. Cursisten van Millenaar Mathieu Vloet zullen van 11.00 uur tot 16.00 uur de meest uiteenlopende werken tentoonstellen. De toegang is gratis.

Mathieu Vloet is zelf al ruim 30 jaar actief op het gebied van pottenbakken. Ook geeft hij al geruime tijd cursussen en dat aan mensen uit een behoorlijke regio. Vaak gaat het daarbij niet om mensen die maar 1 of 2 seizoenen blijven, nee, hij heeft zelfs cursisten die al vele jaren wekelijks in het atelier aan de Leeuwerikstraat in Mill te vinden zijn.
Om anderen eens te laten zien wat zij zoal maken, besloten zij in 2006 een expositie van het gemaakte materiaal te organiseren. Dat was een groot succes. Ondertussen zijn er al weer nieuwe cursisten en nieuwe technieken. Daarom is er op zondag 21 februari opnieuw een expositie. Tijdens deze tentoonstelling ziet u dan ook de meest uiteenlopende onderwerpen.

De keramiek-expo is op zondag 21 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. De entree is gratis en niet bedoelt voor verkoop.