Deel dit artikel ‹ Terug

Bulldog-LT unplugged in Grandcafé 't Lagerhuis in Mill

Geplaatst op: maandag 3 april 2017


Op 1e paasdag, zondag 16 april, staat de band Bulldog-LT unplugged in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Het begint er allemaal om 21.00 uur en de toegang is helemaal gratis. Het belooft een avond te worden voor de echte muziekliefhebber en waar akoestisch de beste rock klassiekers voorbij zullen komen. Reserveer deze avond in je agenda.

Bulldog-LT
Bulldog-LT bestaat uit vijf ervaren muzikanten die al 15 jaar samen één passie delen: Rockmuziek. Belangrijke invloeden in hun stijl zijn o.a. Gary Moore, Herman Brood en ZZ-Top. Maar ook schuwen zij het stevigere werk van Deep Purple, Judas Priest en AC/DC niet en zijn zij trots op een ruime selectie uit het Thin Lizzy-repertoire. Variëteit in het repertoire maakt het toegankelijker voor een breder publiek.

unplugged
Na meer dan 10 jaar vol gas Rock op de planken te hebben gebracht kwamen de heren van Bulldog-LT op het idee om voor de lol een keer “iets akoestisch” te gaan doen. De naam van de band werd aangepast: BULLDOG-UP! Waarbij UP voor unplugged staat, en de uitspraak (joepie) voor het feest der herkenning.

Het repertoire bestaat uit een hele reeks rock klassiekers uit de bestaande Bulldog-LT setlist, maar dan uiteraard aangepast aan een unplugged setting. Maar ook echte akoestische klassiekers zijn aan de Bulldog-UP set toegevoegd. Dat laten zij op 1e paasdag horen in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Bandleden:
Piet van Dooren – zang
(o.a. Bigns, The Seegers)

Willy Daamen - zang/gitaar
(o.a. Sneeuwklokjes, Lozzies, Desolation, The 1.90’s)

Jeroen Rijkers – gitaar/zang
(o.a. General-Lee, Maïs-Stro, BOM, The 1.90’s, Philo)

Tonny Hendriks- basgitaar/zang
(o.a. Don’t Look Back, Maïs-Stro, General-Lee, Desolation)

Leon Claessens- drums
(o.a. Tepzeppi)

Meer
Meer weten over deze en andere activitieten in ‘t Lagerhuis? Like dan de Facebookpagina van ‘t Lagerhuis en check de website www.lagerhuismill.nl 
advertentie