Deel dit artikel ‹ Terug

Canadese Americana sensatie Colter Wall exclusief naar Roepaen

Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017


'De nieuwe Johnny Cash uit Saskatchewan' op donderdag 2 Juni te zien in Ottersum

Op donderdag 2 Juni aanstaande komt de Canadese Americana artiest Colter Wall met een exclusief optreden naar Roepaen Podium in Ottersum. Ondanks zijn jonge leeftijd van 20 jaar is Colter een van de grote beloftes in de moderne country en Americana. Rolling Stone Magazine noemde hem al in één adem met grootheden als Johnny Cash en Hank WIlliams - terwijl zijn eerste album nog niet eens uit is! Na het podium gedeeld te hebben met Lucinda Williams en een tour door de Verenigde Staten is Europa nu aan de beurt om kennis te maken met dit super talent. De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Colter Wall is bezig aan een ware opmars in de Verenigde Staten. Hij opende al voor Lucinda Williams in de Ryman Auditorium en kreeg een staande ovatie van Steve Earle tijdens zijn tv optreden bij Skyville Live. In 2015 bracht Colter Wall zijn debuut EP 'Imaginary Appalachia' uit, met daarop onder meer de single 'Sleeping On The Blacktop' - welke inmiddels meer dan 1 miljoen keer beluisterd is op Spotify! Later dit jaar verschijnt Colter's debuut album, welke hij opnam samen met meervoudig Grammy winnend top producer Dave Cobb (Jason Isbell, Chris Stapleton, Miranda Lambert).

Een bijzonder optreden van een absolute ster in wording, en het zou ons niet verbazen als dit de laatste keer is dat je Wall in een setting zo intiem als deze zult zien! De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart. Tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.