Deel dit artikel ‹ Terug

Bureau Sport in het theater! Ook in Cuijk.

Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017


Bureau Sport in het theater
Frank Evenblij & Erik Dijkstra

Speciale gast: Kika van Es, profvoetbalster (uit Boxmeer)

Net zoals in het gelijknamige tv-programma vertellen Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze theatervoorstelling op prikkelende, kritische en humoristische wijze, de mooiste verhalen uit de sport.
Ze tonen bijzondere beeldfragmenten, delen opmerkelijke bevindingen en ontvangen interessante sportgasten. En niet zomaar sportgasten, maar helden uit de regio waar de voorstelling op dat moment speelt; niet één voorstelling is dus hetzelfde.
 
Uiteraard zullen ook vertrouwde Bureau Sport onderdelen zoals ‘de verhoorwagen’ en ‘meedoen met’ de revue passeren.
U kunt rekenen op een interactieve, vrolijke en journalistieke sportavond met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik: vol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

Speciale gast is profvoetbalster Kika van Es uit Boxmeer; zij gaat Frank en Erik de fijne kneepjes van het penalty schieten bijbrengen.

Regie: Erik van Muiswinkel
 
 _________________________________________________

Frank Evenblij en Erik Dijkstra begonnen beiden hun televisiecarrière als Jakhalzen bij
De Wereld Draait Door en maken nu samen al enkele jaren Bureau Sport.
 
Frank presenteert daarnaast sportprogramma’s bij Ziggo Sport, waaronder Peptalk, een wekelijkse talkshow met Jack van Gelder.
 
Erik presenteerde bij de VARA o.a. het programma De Strijd, waarin de geschiedenis van de arbeider in Nederland in kaart werd gebracht. In december 2015 kwam zijn boek over Hans van Helden uit; ‘Hoe sterk is de eenzame schaatser’. Ard Schenk: "Er is in ons schaatsland al één en ander geproduceerd op dit gebied, maar dit boek staat in een eigen categorie."

Schouwburg Cuijk
Donderdag 16 maart, 20.15 uur
20,75 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.bureauvandam.nl  
www.schouwburgcuijk.nl