Deel dit artikel ‹ Terug

Informatieavond de Bakelgeert

Geplaatst op: dinsdag 19 januari 2010


Informatieavond de Bakelgeert
Op donderdag 28 januari van 20.00 uur tot 21.30 uur houdt Daltonbasisschool de Bakelgeert een informatieavond voor alle ouders die voor hun kind een leuke en goede school zoeken in Boxmeer. Door enkele leerkrachten en de directeur zal er uitleg gegeven worden over de school en de wijze waarop vormgegeven wordt aan het onderwijs. Tijdens deze avond kunnen ouders horen èn ervaren hoe kinderen spelen en leren op de Bakelgeert.

De Bakelgeert is een Daltonschool. Uitdagen tot leren is uitdagen tot leven! Daarom durven kinderen op de Bakelgeert initiatief te nemen. Ze krijgen daarbij het vertrouwen en de ondersteuning van de leerkracht. Maar ze leren tegelijkertijd dat ze niet alleen verantwoordelijk zijn voor zichzelf, maar ook voor anderen en dus voor de sfeer op school. De Daltonvisitatiecommissie beoordeelde de school in 2007 als volgt:“De Bakelgeert is een Daltonschool met een goede sfeer en een warm pedagogisch klimaat." Het Daltononderwijs op de Bakelgeert is gefundeerd op belangrijke pijlers als samenwerken, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en variatie in leermethodes.

Wilt u meer weten?
U bent van harte welkom op de informatie avond van 28 januari. U kunt ook een kijkje nemen op de website van de Bakelgeert (www.debakelgeert.nl), bellen(0485-573386) , langsgaan op één van de kijkochtenden, de schoolgids aanvragen of eens gaan praten met Edwin Vugts (de directeur van de Bakelgeert). Hij staat u graag te woord.

De Bakelgeert, Daltonbasisschool: Stationsweg 40, info@debakelgeert.nl.
advertentie