Deel dit artikel ‹ Terug

Millenaar van het jaar 2009: Jan School

Geplaatst op: dinsdag 19 januari 2010


Tijdens de première pronkzitting in Mill op vrijdag 15 januari, werd Jan School benoemd tot Millenaar van het jaar. Jan is al vele jaren vrijwilliger bij Stichting Kinderfeesten Mill, bij de Millse missievrienden en actief in diverse functies bij buurtvereniging de Vilheide. Daarnaast verleent hij hand en spandiensten waar nodig. Dat alles doet Jan niet om op de voorgrond te staan, Jan doet het gewoon. Om hem nu wel eens extra in de schijnwerpers te zetten werd hij door cabaretduo Jut en Jul verrast met de titel Millenaar van het jaar 2009.

Cabaretduo Jut en Jul (Johnny de Man en Corné Kremers) hebben enkele jaren geleden het initiatief genomen om iemand te benoemen tot Millenaar van het jaar. De bekendmaking is dan ook onderdeel van hun act. Na Paul Moors (2006), Willy Tijssen (2007) en Jan vd Wiel (2008) is nu Jan School de vierde op rij die de titel Millenaar van het jaar mag dragen. Tijdens de eerste pronkzitting werd Jan met een smoes naar de Concertzaal gelokt (hij had kaartjes voor de tweede zitting) en totaal verrast met deze uitverkiezing. Hij kreeg uit handen van Jut en Jul de bijbehorende onderscheiding en voor Lian (zijn vrouw) waren er bloemen.

Wilt u nu alvast kandidaten aandragen voor de titel Millenaar van het jaar? Mail deze dan naar duojutenjul@hetnet.nl of per post naar Jut en Jul Morgenstond 15 5451 WZ Mill. Ook voor de zittingen in 2011 zal er een Millenaar van het jaar gekozen worden.