Deel dit artikel ‹ Terug

Vernieuwde opzet voor Bedrijvig Beurs

Geplaatst op: donderdag 23 februari 2017


Bedrijvig Beurs: woensdag 13 en donderdag 14 september derde editie

CUIJK – Vernieuwde opzet voor derde editie van de Bedrijvig Beurs. De beurs vindt plaats op woensdag 13 en donderdag 14 september in het Ebben Inspyrium in Cuijk. Al jaren geldt dit evenement als hét netwerkplatform waar je regionale kansen en kwaliteiten ontdekt. Organisatoren Aik Ducaat en Robert Hermens vertellen tijdens de lancering van de nieuwe website meer over de aangepaste opzet.

Tijdens de vernieuwde Bedrijvig Beurs draait het allemaal om interactie. Meer dan 120 exposanten presenteren zich op de beursvloer van ruim 5.000 vierkante meter. “Samen vormen ze een gevarieerde mix van het zakelijke platform in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het nieuwe concept biedt - naast een totaalbeeld van het regionale bedrijfsleven - de mogelijkheid om deel te nemen aan spraakmakende speeddatesessies op de verschillende themapleinen. Daarnaast sluiten we de beurs dagelijks af met een spreker die bekendheid in het hele land geniet”, legt Ducaat uit.

Speeddates
Kennismaken met de kansen én kwaliteiten die onze regio biedt, is dankzij de vernieuwde opzet nog makkelijker geworden. Ducaat vertelt enthousiast verder. “Tijdens de speeddates ontmoet men op persoonlijke wijze zowel regionale, als regiovreemde mede-ondernemers, high potentials uit de regio en bestuurders van de gemeentes uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Doorlopend worden er daarnaast inspirerende bijeenkomsten georganiseerd door onze partners en bekende netwerkorganisaties uit de regio.”

Regiovreemd
Volgens Hermens worden de mogelijkheden die de regio biedt nog te weinig belicht. “Daar kunnen we samen verandering in brengen. Daarom gaat iedere exposant de morele verplichting aan om per beursdag vijf regiovreemde relaties als VIP te ontvangen. Zo staat Bedrijvig 2017 alleen al garant voor 3.600 kwalitatief hoogstaande, regiovreemde contactmomenten.”

Bij een nieuwe opzet van de beurs hoort ook een nieuwe website. “Hier kan iedereen de informatie over de Bedrijvig Beurs rustig teruglezen. Volg ons daarnaast via social media, zodat u als eerste op de hoogte bent van het programma.” Hermens en Ducaat zijn het er over eens. “We kunnen alvast verklappen dat het de moeite loont om de agenda op 13 en 14 september voor de Bedrijvig Beurs vrij te houden.”

www.bedrijvigbeurs.nl