Deel dit artikel ‹ Terug

Verkoop kaarten wijnavond voor Stichting Leergeld komt op stoom

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017


Land van Cuijk, 18 februari 2017 – De kaartverkoop voor de 3de editie van de wijnavond van Lions Land van Cuijk en Overmaze komt op stoom. Inmiddels is ongeveer de helft van alle kaarten verkocht. Het evenement vindt plaats op donderdagavond 16 maart in Hotel Cuijk en de opbrengst zal deels ten goede komen aan stichting Leergeld Land van Cuijk.

De organisatie belooft de gasten een bijzondere avond in Italiaanse sferen waar wijn wordt geproefd van het Italiaanse wijnhuis Lucarelli. Deze topavond krijgt extra cachet door Italiaans entertainment. Het belooft een gezellige avond te worden waarbij niemand zich een moment zal vervelen en de kosten bedragen € 40,- per persoon.

Goede doel Stichting Leergeld Land van Cuijk
De opbrengst van deze avond is bestemd voor het goede doel. Dit keer is er speciale aandacht voor Stichting Leergeld Land van Cuijk. Ook zal een deel van de opbrengst worden gedoneerd aan andere goede doelen in de regio Land Van Cuijk en Noord-Limburg.

Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld ondersteunt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die vanwege de inkomenssituatie van hun ouders onvoldoende kunnen meedoen aan schoolse en/of sociale activiteiten. Leergeld wil voorkomen dat sociale uitsluiting ontstaat. De Stichting Leergeld werkt bij toekenning nauw samen met de gemeenten en andere instanties en betaalt niet de rekening aan de ouders, maar direct aan de school of vereniging (voor bijvoorbeeld sport, muziek en dans).

Wijnhuis Lucarelli
Tijdens de avond kunnen er zeven Italiaanse wijnen worden geproefd met bijpassende culinaire hapjes. De wijnboer van dit jaar is de Italiaan Roberto Lucarelli, die persoonlijk uitleg over de wijnen zal verzorgen. Roberto is een eigentijdse traditionalist die moderne technieken op de juiste manier weet te combineren met oude tradities. Samen met zijn team en zijn vrouw Esther, een Nederlandse, heeft Roberto zijn bedrijf weten uit te bouwen tot een zeer gewaardeerd wijnhuis, tot ver buiten de grenzen van Italië. Er wordt op volledig biologische wijze wijn gemaakt. De wijnen van Roberto Lucarelli zijn zeer aan te bevelen! De wijnen zijn diezelfde avond te koop in diverse prijsklassen vanaf € 7.95 per fles.

Voor meer informatie, ga naar www.lions.nl/wijn. Aanmelden kan per email: land.van.cuijk.overmaze@lions.nl
advertentie