Deel dit artikel ‹ Terug

Filmhuis Mill start met reservering op stoelnummer

Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017


In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill zijn regelmatig theater- en filmvoorstellingen te zien. Tevoren tickets bestellen was online al mogelijk. Maar vanaf deze maand kan men bij het bestellen van een ticket ook de plaats zelf kiezen. Dit als eerste bij Filmhuis Mill en vanaf komend seizoen kan dit ook bij de theatershows.

Bestellen
Op de website www.myllesweerd.nl kan men voor het reserveren van tickets kiezen voor de rubriek Filmhuis of Theater. Bij elke voorstelling staat een bestelknop. Vanaf nu is het mogelijk om bij de filmvoorstellingen aan te geven waar men wil zitten. De online bestelde en betaalde tickets, worden vervolgens direct per mail door het reserveringssysteem verzonden. Deze kan men printen en meenemen naar Myllesweerd. Bij de kassa worden vlak voor de voorstelling de tickets gescand en ontvangt men tevens een consumptiebon. De stoelen die op stoelnummer gereserveerd kunnen worden zijn de 153 onlangs aangeschafte theaterstoelen. De overige (normale) stoelen in de film- en theaterzaal zijn niet op stoelnummer te reserveren.

Theatershows
Nu kan op stoelnummer reserveren alleen nog bij Filmhuis Mill. Vanaf komend seizoen is dit ook mogelijk voor de theatershows. Op dit moment betreft het bij theatervoorstellingen nog ticketverkoop zonder stoelnummers. Ook dat heeft uiteraard voordelen, omdat men dan bij bijvoorbeeld kennissen kan gaan zitten die op een ander moment tickets kochten. De meeste bezoekers van film- en theatervoorstellingen wilden echter graag kunnen reserveren op stoelnummer. Vandaar dat het reserveringsysteem is uitgebreid met deze mogelijkheid.

Afhalen
Tickets afhalen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill is natuurlijk ook nog altijd mogelijk. Samen met een medewerker van Myllesweerd kan men dan kiezen uit de nog beschikbare stoelnummers en krijgt men de tickets geprint mee.

Meer

Volg voor meer informatie Myllesweerd op Twitter, like de Facebookpagina of check regelmatig www.myllesweerd.nl