Deel dit artikel ‹ Terug

Muziekpark - Nondedju krijgt vervolg in maart 2017

Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017


Boxmeer | De eerste editie (maart 2016) was volledig uitverkocht. Dus reden genoeg voor een vervolg. Nondedju staat voor een uniek feestje bomvol elektronische muziek gecombineerd met betoverde visuals op een bijzondere plek. Op 25 maart 2017 zet Muziekpark i.s.m. De Weijer een knallende, tweede editie neer.

De Weijer te Boxmeer zal speciaal voor deze editie in twee area´s worden opgedeeld, ieder met hun eigen artiesten. De KAPEL functioneert wederom als inspirerende ruimte om goed los te gaan en de FOYER zal muzikaal gezien een tikkeltje rustiger zijn. Beide ruimtes zullen voorzien worden van betoverende visuals.

Line-up
Er staat een verrassende line-up (DJ’s & Producers & VJ’s) gepland, met (on)bekende namen uit o.a. Nijmegen, Oss, Overloon en natuurlijk thuisbasis Boxmeer. Hou de vernieuwde website (www.nondedju.nl) en Facebook in de gaten voor uitgebreide info.

Tickets
Voor een christelijke entreeprijs van € 10,00 (incl. fee) maak je deel uit van deze 2de editie. De voorverkoop is gestart en kaarten zijn verkrijgbaar via www.nondedju.nl. Kaartjes zullen aan de deur (indien nog aanwezig) verkrijgbaar zijn voor dezelfde prijs. Maar let op! Door grote belangstelling tijdens de 1e editie raden we aan om je tickets al in de voorverkoop te bemachtigen om teleurstelling te voorkomen.

Nondedju: Live visuele kunst en muzikale acts op een bijzondere locatie

Links: Nondedju Aftermovie 2016 Facebook event Tickets
Foto's Ellis van Eijden
advertentie