Deel dit artikel ‹ Terug

Week van de poëzie: Toon Tellegen

Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2017


Toon Tellegen. Wie kent hem niet? De man achter de avonturen van de eekhoorn en de mier. Op zondag 12 maart staat hij in De Weijer met zijn muzikale poëzieprogramma Hemels en Vergeefs, een middag die is voortgekomen uit de samenwerking met Biblioplus.
 
De organisatie grijpt deze poëzieweek dan ook graag aan om extra aandacht te vestigen op de komst van deze grootse auteur met zijn vaste gitariste (Corrie van Binsbergen) en pianist (Albert van Veenendaal).
 
Dat het een bijzondere middag wordt, dat staat vast. De Volkskrant constateerde niet voor niets dat Tellegens dwingende voordracht één van de hoogtepunten was tijdens de 31e nacht van de poëzie.
 
Speciaal voor de week van de poëzie kun je met een flinke korting een kaartje kopen voor Tellegen’s Hemels en Vergeefs. Zijn de kaarten normaal gesproken €18,50 (incl. drankje), deze week kun je via de receptie óf www.deweijer.nl een kaartje bemachtigen voor slechts €10,- (de actie loopt precies gelijk met de week van de poëzie, namelijk 26 januari t/m 1 februari). 
 
advertentie