Deel dit artikel ‹ Terug

Telebingo zaterdag 7 januari bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 29 december 2016


Zaterdag 7 januari aanstaande is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen.

Prijzen
Er zijn zaterdag 7 januari naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van:
Bakkerij Maarten Manders – 't Snuutje rijwielhandel – Plaza de Frietkraam – Delfino Pizzeria & Grillroom – Berends Bloemsierkunst – Steakhouse Don Kiesjot – Snackbar Any Tyme de Keizer – Plantencentrum Van Mil - The Florist – Albert Heijn supermarkt – Eten & Zo – De Molen van Mill en Kasteel Tongelaar.

Als extra prijzen geven we weg een auto wasbon van Shell Schimmel in Mill en een dinerbon voor 2 personen bij Des Werelds in Mill met een waarde van 57,-- Euro.

Bingokaarten
Bingokaarten kunt u tot zaterdag 7 januari 14.00 uur kopen bij:
Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3
Bestellen via telefoonnummer 0485-455091 of de kaarten ophalen in de studio (Myllesweerd) kan ook op de dag van uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur. U kunt dan ook kaarten bestellen waarbij de nummers op volgorde staan.
Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.

Meer weten?
Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.

Frequenties
De Lokale Omroep Mill is te horen en zien op de volgende kanaalnummers voor KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening:
TV 318
Radio 778
Bij Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Lijbrandt Telecom, Fiber.nl, Stipte, Solcon is dat op:
TV 2154
Radio 3164
Kabel Digitaal Ziggo:
TV -kanaal 45
Radio (1)920
Kabel Analoog Ziggo:
TV/TV-krant Kanaal 22+ / frequentie 480.00 MHz
Radio 87.50 MHz
Vrije ether (auto- wekker- en draagbare radio) FM 107.30 MHz in stereo

App
Er is ook een speciale app voor mobiele platforms beschikbaar. Hiermee is via een smartphone en bijvoorbeeld een iPad naar alle lokale omroepen in Nederland te kijken en luisteren. Zoek in de app-store naar lokale omroepen, installeer de gratis app en zoek naar de Lokale Omroep Mill.

Internet
Uiteraard kan er ook via de website van de Lokale Omroep Mill zelf naar de radio- en Tv-programma’s geluisterd en gekeken worden. Dat alles wereldwijd via www.lokaleomroepmill.nl