Deel dit artikel ‹ Terug

Theateragenda februari 2017, Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 20 december 2016


cabaret | kleinkunst
woensdag 1 februari
20.15 uur
18,75 euro
www.bunkertheaterzaken.nl

Martijn Koning
Koning van de Lach

Koning is hilarisch, absurd, rauw, brutaal, politiek volkomen incorrect en zit bovenop de actualiteit. Niet voor niets riep Algemeen Dagblad hem in 2014 uit tot een van de grootste beloftes van het cabaret. Satire op het scherp van de snede, dat kan er maar één zijn: de ‘Koning van de Lach’.

__________
ruimtevaartcollege | reprise
woensdag 8 februari
20.15 uur
27,75 euro
www.andrekuipers.com

André Kuipers
Ruimtevaartcollege

Wegens succes geprolongeerd! André Kuipers neemt u mee op een magische reis. Een ruimtevaartcollege vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten, dat u stevig aan het denken zal zetten. Ook razend interessant voor jonge ‘astronauten’…

__________
cabaret | kleinkunst
donderdag 9 februari
20.15 uur
23,75 euro
www.sarakroos.nl

Sara Kroos
Doorgefokt

In het hilarische ‘Doorgefokt’ gaat Sara Kroos het ene moment tot het randje of erover, het andere weet ze te ontroeren. Kroos stelt vast dat wij als mens zijn doorgefokt: iedereen heeft wel een afwijking, een menselijke weeffout. En daar kunnen we volgens Sara maar beter om lachen.

___________

komedie
dinsdag 14 februari
20.15 uur
24 euro
www.rep.nu

Opvliegers 2 - In de sneeuw
Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries & Anousha Nzume

Een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk de overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben.

__________
muziek
woensdag 15 februari
20.15 uur
22,50 euro
www.dannyvera.com

Danny Vera
Between the Dark & Daylight

Zanger, gitarist en componist Danny Vera vormt met zijn muzikanten al zes jaar de huisband van het tv-programma ‘Voetbal International’. Afgelopen seizoen dook hij voor het eerst de theaters in met o.a. nummers van zijn enthousiast ontvangen album ‘Distant Rumble’. Meeslepende rock-‘n-roll à la Roy Orbison, Chris Isaak, Johnny Cash en Elvis Presley. Dat smaakt natuurlijk naar meer.

__________
cabaret | kleinkunst
donderdag 16 februari
20.15 uur
19,75 euro
www.normalemensen.nl
www.hummelinckstuurman.nl

Ronald Snijders
Welke Show

Absurdist Ronald Snijders schreef onder meer de bestseller ‘De Alfabetweter’, is wekelijks te horen bij Giel3FM en te lezen in Het Parool. Was hij in zijn vorige ‘One Man Show’ nog een dolgedraaide tv-quizmaster, in ‘Welke Show’ staat de echte Snijders op, met big band. Snijders zal zijn publiek op geheel eigen wijze van zich vervreemden met grappen, liedjes, anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen.

__________
familiemusical 6+
vrijdag 17 februari
19.00 uur
17,50 euro (exclusief pauzeconsumptie; inclusief garderobe)
www.rep.nu

Dolfje Weerwolfje
Naar Paul van Loon

‘Dolfje Weerwolfje’ is een splinternieuwe, spannende familiemusical, gebaseerd op de door kinderen verslonden en ongelooflijk succesvolle boekenreeks van Paul van Loon.

__________
musical | voorpremière
zaterdag 18 februari
20.15 uur
35 euro
www.puttingittogether.nl

Into the Woods
René van Kooten, Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal e.a.

‘Into the Woods’ is een grimmig en tegelijk hilarisch sprookje-voor-volwassenen van de veelbekroonde musicalcomponist Stephen Sondheim, de man achter kaskrakers als ‘West Side Story’ en ‘Follies’. Een topcast met o.a. René van Kooten, Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps en Lone van Roosendaal brengt - na de successen op West End en Broadway - deze meeslepende en oorstrelende hitmusical komend seizoen in de Nederlandse theaters.

_______________________________________________________________________________

Bestel uw kaarten via www.schouwburgcuijk.nl of 0485-314344 (di t/m vr van 15.00-18.00 uur en twee uur voor aanvang van een voorstelling)