Deel dit artikel ‹ Terug

Mill krijgt nieuw meerdaags gevarieerd gratis festival voor jong en oud

Geplaatst op: maandag 19 december 2016


Ontdek Mill presenteert: Zotte Zomer Festival 2017

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli 2017 is er in het Landschapspark in Mill een splinternieuw 3-daags festival te vinden. Het wordt georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en heeft de naam Zotte Zomer Festival meegekregen. Het is een lang weekend met nostalgische attracties, foodtrucks, horeca, muziek en entertainment in nostalgische sfeer, opstijgende ballonnen, een streekmarkt en op zondag zal ook de All American Day deel uit gaan maken van dit festival. Alle dagen is het Zotte Zomer Festival gratis toegankelijk.

Initiatief
Het Zotte Zomer Festival wordt georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill. Cockie Kremers, Ad Heijs, Jeroen v.d. Heuvel en Corné Kremers namen hiervoor begin dit jaar het initiatief. Zij liepen al een tijdje met verschillende ideeën en brachten nu alles samen in het Zotte Zomer Festival. Samen is een belangrijk gegeven in het nieuwe evenement, want naast diverse lokale bedrijven die materiaal en diensten leveren, verzorgen de gezamenlijke horecaondernemers uit Mill er de horeca.

Nostalgisch
Het Zotte Zomer Festival krijgt een nostalgische uitstraling. Dat met een aantal nostalgische attracties zoals een 20 meter hoog reuzenrad uit de jaren 30, een mechanische spin uit de jaren 40 en een treintje uit 1895. Ook komt er natuurlijk een draaimolen. Bij Albert Heijn vd Ven kan men tegen die tijd sparen voor gratis attractiekaartjes. Maar ook de rest van het festival zal nostalgie uitstralen. De horeca komt in een schiettent van vroeger en als feesttent komt er een ouwe autoscootertent te staan. Ook de foodtrucks hebben die nostalgische uitstraling, de markt krijgt kramen die bij deze sfeer passen en natuurlijk is dit ook het geval bij de muziek en het entertainmentprogramma.

Data
Vrijdag 14 juli 2017 van 18.00 uur tot 01.00 uur
Zaterdag 15 juli 2017 van 14.00 uur tot 01.00 uur
Zondag 16 juli 2017 van 11.00 uur tot 22.00 uur

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van dit Zotte Zomer Festival 2017 door regelmatig op de site www.zottezomer.nl te kijken. Like ook de bijbehorende facebookpagina. 
advertentie