Deel dit artikel ‹ Terug

De Efteling - Pinokkio de sprookjesmusical (4+)

Geplaatst op: maandag 12 december 2016


Sprookjesmusical voor de hele familie.

De Efteling - Pinokkio de sprookjesmusical (4+)

Met 20 jonge zang-, dans- en acteertalenten uit onze eigen regio!

De Efteling maakt een heerlijke sprookjesmusical van het wereldberoemde verhaal van Carlo Collodi. In een Italiaans dorpje woont de vriendelijke timmerman Geppetto. Al maanden werkt hij aan een grote houten pop, die hij Pinokkio noemt. Op een dag verschijnt er een fee die Pinokkio tot leven tovert. Eindelijk heeft hij een zoon!
Geppetto kan zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan, want al snel blijkt Pinokkio een kwajongen die het liefst op avontuur gaat, de gekste dingen wil meemaken en de hele wereld bij de neus neemt. Maar het allerliefst wil hij een echt jongetje zijn. Een gewoon, braaf jongetje. Zal zijn wens ooit uitkomen?
 
Kom genieten van deze vrolijke Efteling sprookjesmusical. Een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie.
Met medewerking van 20 lokale jonge zang-, dans- en acteertalenten: Nout Colenbrander, Kyana de Vries, Veerle Geurts, Hilde Robben, Sally van Deijne, Lotte Kuipers, Lucas Smits, Stan Roerdink, Robine Bakker, Jana Willems, Janske de Bruin, Maure Papen, Luna de Bot, Sil Ruijs, Davy van Tartwijk, Milan Wijnia, Sam van der Steen, Sophie Lok, Eva ten Tije of Boonkamp & Damien Henraat.

Script: Allard Blom, naar Carlo Collodi | Liedteksten: Allard Blom | Regie: Jerry Rijstenbil | Kinderregie: Lonneke Langenberg | Met: Ara Halici, Simon Zwiers e.a. | Muziek: René Merkelbach |

www.efteling.com

Schouwburg Cuijk
Maandag 26 december | Tweede Kerstdag
Aanvang: 14.00 & 16.00 uur (er is geen pauze)
Toegang: 18,50
www.schouwburgcuijk.nl
www.efteling.com

Familievoorstellingen die zonder pauze gespeeld worden, bevatten geen standaard consumptie na afloop. Voor de kinderen is er gratis limonade en de papa's, mama's, opa's en oma's betalen gewoon hun drankje aan de bar.
Het gebruik van de garderobe is wel inbegrepen in de toegangsprijs.
Zo houden we de toegangsprijzen laag en kan het hele gezin voordelig genieten.

Tip: U kunt de voorstelling van 14.00 uur combineren met een kerstbrunch, de voorstelling van 16.00 uur met een kerstdiner. www.schouwburgcuijk.nl