Deel dit artikel ‹ Terug

Ellen Dikker cabaret try-out 'Buitenspel'

Geplaatst op: maandag 12 december 2016


Te zien donderdag 15 december om 20.15 uur in Huistheater De Steenakker, Steenakkerstraat 5 in Haps.
Entree: € 15,-. Info en tickets: www.desteenakker.nl

Na haar succesvolle try-out van ‘Groene Vingers’ komt Ellen Dikker opnieuw naar de Steenakker. Ellen is geroemd om haar typetjes, genomineerd voor de Neerlands Hoop én columniste bij Het Parool. In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg?

Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand. Met haar virtuoze types, spitse humor en innemende persoonlijkheid bouwt Ellen haar eigen universum. Waar ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient. Na afloop nazit met een hapje.

Ellen Dikkers 'Kleine Messi' gebundeld in boekvorm
In mei 2017 worden de columns die Ellen Dikker schrijft voor Het Parool gebundeld en in boekvorm uitgebracht. In de wekelijkse columns 'De Kleine Messi' beschrijft Ellen het leven van haar zoontje die opgenomen is in de jeugdopleiding van Ajax en de invloed daarvan op het gezin Dikker. Haar nieuwe cabaret voorstelling ‘Buitenspel’ is ook gelinkt aan dit thema. 

Huistheater De Steenakker
Steenakkerstraat 5
5443 NK Haps
T 0485-310920 M 06-20507817
E info@desteenakker.nl


advertentie