Deel dit artikel ‹ Terug

Flinke portie metalmuziek in de Box

Geplaatst op: donderdag 7 januari 2010


Zaterdag 16 januari zal er weer een uitzinnige metalshow plaats vinden in jongerencentrum De Box in Boxmeer. Deze avond, getiteld B-Town Struggle 14, is een verzameling metalbands met ieder een geheel eigen sound.

Het avondvullende programma zal van start gaan om 20:30 met All Seasons Remain uit Venray. Deze band is gevormd door liefhebbers van Metallica en zullen hebben daarom ook nummers spelen van deze legendarische band. Hierna zal Anaphylactic Shock  de zaal doordrenken met hun harde mix van hardcore & post-metal met invloeden van Disfear en Entombed. Als iedereen weer een beetje is bijgekomen gaat deze avond gewoon weer verder met een knalharde band genaamd Model 101. Deze band maakt progressieve groovende metal. Voor fans van Textures, Meshuggah en Mastodon is dit een band die je absoluut niet mag missen! Izah zal als klap op de vuurpijl deze harde avond afsluiten. Metal, hardcore, noise en post-rock dat is wat de heren van deze band neerzetten. Trage sfeervolle melodieuze melancholie afgewisseld met snoeiharde technisch “beukende” partijen. Binnenkort staan zij in het voorprogramma van het beroemde Baroness uit Amerika. Voor muziekliefhebbers dus wederom een hoop combinaties en muzikale invloeden uit bands als Cult Of Luna, Kruger, Isis & Converge. Zegt dit je niets, dan ga er maar gewoon vanuit dat er aan zware gitaren, drums en zang genoeg te beluisteren zal zijn!

De zaal is geopend vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt € 5. De Box is te vinden aan het Weijerplein te Boxmeer. Zorg dus dat je dit niet mist!
advertentie