Deel dit artikel ‹ Terug

Trijntje Oosterhuis met kerstshow in Roepaen

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016


Andy Williams zong het al: 'It's the most wonderful time of the year!' Daarom presenteert Roepaen op 18 december een speciale kerst show van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis! In een intieme akoestische setting brengt de zangeres bekende kerst klassiekers ten gehore. De kaartverkoop voor 'An evening with Trijntje Oosterhuis' is inmiddels gestart en er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via www.roepaen.com.

De aankomende tour brengt Trijntje langs diverse kerken in Nederland, en laat een lang gekoesterde wens van Trijntje in vervulling gaan. “December is een feestmaand die voor mij altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven,” vertelt Trijntje. “Het is geweldig om in de beste Amerikaanse traditie kerstsongs te mogen zingen, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden. Het wordt een soulvolle kerstavond”.

Tijdens dit concert zingt Trijntje in een akoestische sfeer kerstliedjes die dicht bij haar hart liggen, zoals de traditionals Have Yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow. Uiteraard staan ook haar eigen songs op het programma zoals Miss You Most at Christmas Time en What Christmas Means To Me.

De kaartverkoop voor 'An evening with Trijntje Oosterhuis' is gestart, en loopt zeer voorspoedig. Tickets kosten € 30,00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com - zolang de voorraad strekt! 
advertentie