Deel dit artikel ‹ Terug

Gaat crowdfunding de Bakkertjes redden?

Geplaatst op: donderdag 24 november 2016


Bakkerij de Bakkertjes op de Lepelstraat 11 in Sint Anthonis is een geliefd plaatje in het straatbeeld. Niet verwonderlijk want er zit op dit adres al 300 jaar een bakkerij! En niet zomaar één: een kwaliteitsbakkerij met regionale naamsbekendheid. Die dreigt nu te verdwijnen...

Deze bakkerij wordt sinds begin 2013 gerund door Pascal Vuurman en zijn partner Monique Oosterhout. Pascal werkte toen al 4 jaar bij de Bakkertjes en kende als geen ander de ins en outs van de bakkerij en de behoefte van de klantenkring in en om Sint Anthonis. Dat het hard werken is voor Pascal en Monique en hun medewerkers, daar hoor je hen niet over.
Nu staan ze echter op het moment van doorgroeien van het bedrijf, en kunnen zij, helaas, maar moeilijk aansluiting krijgen bij de bekende financierders, ten behoeve van het nemen van verdere stappen, om het bedrijf door te ontwikkelen.

Dit zou zelfs er toe kunnen leiden dat de Bakkerij in Sint Anthonis op zou houden te bestaan! Dit mag uiteraard niet gebeuren!!!

Daarom zijn enkele bekenden en trouwe bezoekers van de winkel gezamenlijk opgestaan en hebben een crowdfunding actie op touw gezet om de Bakkertjes te redden, zodat u uw Kerstlekkerijen bij de Bakkertjes kunt blijven kopen. U begrijpt dat de Bakkertjes úw hulp hard nodig heeft.

Redt u ook de Bakkertjes?
Door € 200,00 in te leggen helpt u de Bakkertjes de winter door en bent u verzekerd van uw Kerstlekkernijen. Natuurlijk krijgt u hier ook het een en ander voor terug, namelijk:
* Vier jaar lang een klantenkaart ter waarde van € 75,00 aan af te nemen producten tegen winkelwaarde.
* Speciale aanbiedingen voor alle crowdfunders.
* Periodieke Nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen rondom de Bakkertjes.
Kortom: U legt € 200,00 in en u krijgt er de komende 4 jaar € 300,00 aan producten voor terug!
En daarmee helpt u om de Bakkerij in Sint Anthonis te behouden.

Met vriendelijke groet,
Vrienden van “de Bakkertjes” te Sint Anthonis

Meer weten? www.reddebakkertjes.nl