Deel dit artikel ‹ Terug

Sint Anthonis laag op de lijst van MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

Geplaatst op: donderdag 24 november 2016


Onlangs is het rapport van MKB-Nederland over de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2015-2016 verschenen. 32 ondernemers uit de gemeente Sint Anthonis zijn in dit landelijke onderzoek bevraagd over onderwerpen als tevredenheid, imago, communicatie en beleid en prijs/kwaliteit verhouding.
In 2013 stond Sint Anthonis onderaan op de ranglijst van de provincie Noord-Brabant (plaats 67). Sint Anthonis behaalt nu een 64e plaats op de provinciale ranglijst van 66 gemeenten.

Wij zijn teleurgesteld over dit resultaat, aangezien de afgelopen twee jaar flink is geïnvesteerd in de relatie met de gemeentelijke ondernemersverenigingen én in verbetering van de dienstverlening. Ondanks dat pakt de gemeente direct de handschoen op. Wethouder Voncken: “Ik heb al contact gehad met een aantal vertegenwoordigers van het MKB in onze gemeente. Er is al een afspraak gepland met de voorzitters van de SWO en ZLTO. Intern zijn er al zaken opgepakt. We gaan nu gezamenlijk aan de slag om verbeteringen in gang te zetten.”