Deel dit artikel ‹ Terug

De Vilt wederom Groepsaccommodatie van het jaar!

Geplaatst op: donderdag 24 november 2016


Groepsaccommodatie de Vilt is dé RECRON Groepsaccommodatie van het Jaar 2016

De verkiezing RECRON Groepsaccommodatie van het jaar is een landelijke publieksprijs en wordt jaarlijks door RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers Nederland, georganiseerd. De uitreiking vond vandaag plaats tijdens de algemene ledenvergadering van RECRON. Groepsaccommodatie De Vilt heeft de meeste stemmen van het publiek gehad. Ook in 2014 won Groepsaccommodatie De Vilt deze prijs, in 2015 zaten ze bij de vijf genomineerden.

Arno en Ellen Gerrits van Groepsaccommodatie De Vilt (in Beugen, Noord-Brabant) namen de award en een bos bloemen in ontvangst uit handen van Monique Van der Sanden, directeur van RECRON. "Wij zijn ontzettend blij met deze waardering van onze gasten. Het dichtbij de mensen staan waarbij onze gastvrijheid voorop staat vinden we nu terug in deze deze prachtige prijs", aldus Arno en Ellen Gerrits.

Alle genomineerde bedrijven ontvingen een oorkonde en een map met cijfers en toelichting van de stemmers.

Naast de keuze voor de groepsaccommodatie van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, hygiëne, ruimte binnen de groepsaccommodatie, de omgeving en het eten en drinken bij de accommodatie toe te kennen. Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening/review kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van het aantal stemmen is overigens de grootte van de groepsaccommodatie mee gewogen.

Groepsaccommodatie De Vilt kreeg van het publiek de prachtige cijfers:

Gastvrijheid 9,6
Hygiëne 9,6
Ruimte 9,5
Omgeving 9,5
Eten en drinken 9,0


Je vindt Groepsaccommodatie de Vilt
Laag Werveld 9, 5835 CP Beugen
www.groepsaccommodatiedevilt.nl


Tekst website RECRON