Deel dit artikel ‹ Terug

Slim Robin Band komende zaterdag bij café Royal in Mill

Geplaatst op: maandag 21 november 2016


Aanstaande zaterdag 26 november is het bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill weer tijd voor live blues. Deze keer zal dit gebeuren met de Slim Robin Band. Aanvang 22.00 uur en zoals gebruikelijk is de toegang helemaal gratis.

Slim Robin
Slim Robin (van Roon) is een Nederlandse harmonicaspeler/zanger die vooral bekend is van zijn harmonicaspel bij een aantal bekende bluesbands waar hij deel van uitmaakte. Dit bij o.a. Dave Chavez Band & Livin Blues Xperience. Je kon hem de afgelopen jaren vinden op nationale en internationale podia. Hij is al twee keer genomineerd voor beste bluesharpist door de Dutch Blues Foundation.
Was hij normaal op het podium de harp speler met zijn begeleiding en solo’s, nu is hij de frontman van zijn eigen band: Slim Robin Band. In december 2015 is het debuutalbum: 'Claim Your Wings' uitgekomen. Hierop zijn eigen nummers te vinden die een goede indruk geven waar de Slim Robin Band voor staat, pure en eerlijke blues. Van swings tot aan slow waarbij een poging om als publiek stil te blijven zitten, zeer moeilijk wordt. De gitarist op de cd is Sander Kooiman.

De bandleden van de live band zijn ook niet de minste. De ritmesectie bestaat uit Andreas (Robbie) Carree en Jules van Brakel, beiden geen onbekenden in het blueswereldje. Behalve de begeleiding van Amerikaanse bluesartiesten (Mike Welch, James Harman, Mitch Kashmar oa.) maakten zij ook furore met de King Mo band. Arie Verhoef op gitaar is ook een oud gediende, zo is hij bekend van The Nervous Fellas en heeft hij ook getoerd met Sugar Ray Norcia.

Meer
Wilt u meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal in Mill? Like dan de facebookpagina of zie regelmatig www.caferoyalmill.nl