Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe website online rond bedrijvenmarkt Mill

Geplaatst op: maandag 4 januari 2010


Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2010

In april vindt u drie dagen lang de meest uiteenlopende bedrijven en verenigingen tijdens de bedrijvenmarkt Show en Business in Mill. Deze zal gehouden worden van vrijdag 16 t/m zondag 18 april in en rond evenementencentrum Fitland in Mill. Om u nu alvast te informeren is er een nieuwe website online: www.bedrijvenmarktmill.nl of www.showenbusiness.nl.

Van bloemsierkunst tot witgoed, van kleding tot natuursteen en van grasmaaiers, tuinhuizen en tuinontwerp tot financiële dienstverlening. Dat kunt u verwachten tijdens de bedrijvenmarkt in Mill. Diverse bedrijven maar ook verenigingen zullen zich tijdens deze beurs op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april 2010 aan het publiek presenteren. Dat niet alleen met een stand maar ook met shows, demonstraties en presentaties.

De opzet van deze bedrijvenmarkt is gericht op het combineren van ondernemers (business) en entertainment (show). Ook is het concept van deze bedrijvenmarkt dat alle bedrijven, hoe groot of hoe klein ook deel moeten kunnen nemen. Dus geen dure standruimte, hoge eisen aan stand-inrichting of bemensing, er is ruimte voor ieder formaat bedrijf. Vandaar dat ook beginnende en parttime ondernemers op deze bedrijvenmarkt zich zullen presenteren.

Wilt u meer informatie of standruimte reserveren? Bekijk dan www.bedrijvenmarktmill.nl of www.showenbusiness.nl. Ook kunt u mailen naar info@showenbusiness.nl en bellen met de organisatie tel. 0485-325634 of tel. 06-10838612.