Deel dit artikel ‹ Terug

Harry Piekema naar Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: maandag 7 november 2016


Muzikaal, humoristisch stuk over een man die bekend is, maar zich niet gekend voelt.

Harry Piekema
Man wil trap op met lampje

Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en laat mensen lachen. Dat doet hij al jaren in vele theaterproducties en in de commercials, die de laatste tien jaar zijn landelijke bekendheid zo groot maakten, deed hij al niet anders.

In ‘Man wil trap op met lampje’ komen al zijn talenten samen: het eigen liedrepertoire waar het publiek op festival De Parade zo enthousiast over was, de diepgang in de verhalen en de persoonlijke band met het publiek. Piekema koppelt grote vragen aan dagelijkse beslommeringen, slapstick aan muzikaliteit en liederen aan verhalen.

‘Man wil trap op met lampje’ is het verhaal van een man die zich bekend weet, maar zich niet gekend voelt. Het gaat over de lachwekkende vervreemding die de roem geeft, het universele verlangen om verstaan te worden en de noodzaak het bestaan lichter te maken.
Harry Piekema werd een BN’er dankzij de succesvolle reclamecampagne voor Albert Heijn. In 2015 keerde hij met de Parade-voorstelling ‘Onbekend’ terug naar zijn roots: het muzikale theater. Dit voorjaar is hij te zien in de marathonvoorstelling ‘Borgen’ van het Noord Nederlands Toneel.
Regie: Wimie Wilhelm

Schouwburg Cuijk
Dinsdag 29 november, 20.15 uur
19,50 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.theaterbureaudemannen.nl  
www.schouwburgcuijk.nl