Deel dit artikel ‹ Terug

Oud op nieuw vier je tijdens groots feest in de Looierij in Mill

Geplaatst op: maandag 7 november 2016


Dit jaar is er in sporthal de Looierij in Mill een groots oud op nieuwfeest. Het begint op zaterdagavond 31 december 2016 om 21.30 uur en gaat non-stop door tot zondag 1 januari 2017 04.00 uur. Dit alles compleet met live muziek, Dj’s, oliebollen, champagne en uiteraard een spetterend vuurwerk. Tickets zijn in de voorverkoop a 12,50 euro verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat en sporthal de Looierij aan de Brandsestraat in Mill. Aan de kassa kosten tickets op zaterdagavond 31 december in de Looierij 17,00 euro.

Muziek
Stel je eens voor: Guns N’ Roses, Queen, Faithless, Bon Jovi, Green Day, Prodigy, AC/DC, Coldplay, Rolling Stones, Deadmau5, Lenny Kravitz, Beatles, Bob Marley, Zombie Nation, Kings of Leon, Bon Jovi en Nirvana in een grote blender gemixt tot één machtige muzikale mash-up. Herkenning voor jong en oud, gepresenteerd met een energieke live performance waar menig dansvloer u tegen zegt!

Beat the Stones
Dat is Beat the Stones. Deze 6-koppige kwajongens band laat geen kans onbenut om van iedere feesttent, club of festival een knalparty te maken. Zo stonden zij al op Festyland en 7th-Sunday, brachten een spektakel in de 013 en deelde het podium met o.a. de Golden Earring en BZB.

Dj’s
Maar naast live muziek van Beat the Stones met o.a. Millenaar Tijn van Dijk, staan er tijdens dit oud op nieuwfeest ook diverse mystery Dj’s op het podium in de Looierij. Hiermee zal de sporthal veranderen in een heuse feesttempel waar 2016 feestelijk zal worden afgesloten en 2017 knallend zal beginnen. Het belooft een mooi feest te worden voor jong en oud.

Tickets
In de voorverkoop zijn tickets a 12,50 euro af te halen bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill en sporthal de Looierij aan de Brandsestraat in Mill. Op de avond zelf zijn ze a 17,00 euro verkrijgbaar aan de kassa.