Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis Sjors Sportief Cheerleading training

Geplaatst op: maandag 7 november 2016


Met Sjors Sportief kunnen kinderen gratis kennismaken met allerlei sporten. Natuurlijk doet Partisans Athletics hier graag aan mee. Sporten is gezond, gezellig en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Op maandag 21 en dinsdag 22 november kunnen kinderen gratis meedoen met onze trainingen.

Cheerleading is een coole teamsport voor jongens én meiden. Stoer en snel, sterk en spannend. De cheerleaders klimmen op elkaar en bouwen zo een toren van mensen. Ze dansen met pompons en geven een prachtige show.

Samenwerking, zelfvertrouwen en zelfexpressie zijn ontzettend belangrijk voor cheerleaders. Tijdens de trainingen werken we hier op een speelse manier aan. De cheerleaders leren zo niet alleen dans en stunts, maar ook vaardigheden waar ze hun hele leven plezier van zullen hebben.

Voor jongens en meisjes van 5 t/m 11 jaar is er een gratis proefles op dinsdag 22 november van 18.30 tot 20.00 uur.
Voor jongens en meisjes van 12 t/m 15 jaar is er een gratis proefles op maandag 21 november van 19.00 tot 20.30 uur.

Op beide dagen in de gymzaal van het Elzendaalcollege, rechts van de hoofdingang aan de Bilderbeekstraat 27 te Boxmeer.

Aanmelden kan nog!
Schrijf je in op www.sjorssportief.nl of mail naar info@cheerleadersboxmeer.com. Eens rustig bekijken wat cheerleaden bij Partisans Athletics inhoudt, kan op www.facebook.com/PartisansAthleticsCheerleaders of Youtube; Partisans Athletics Cheerleaders.