Deel dit artikel ‹ Terug

Filmhuis Mill woensdag 16 november met Publieke werken

Geplaatst op: donderdag 3 november 2016


Elke derde woensdagavond van de maand wordt in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill het Filmhuis gehouden. Woensdag 16 november is er vanaf 20.00 uur de film Publieke werken te zien. In december zijn er overigens voor kinderen 2 extra filmvoorstellingen. Dat op woensdag 28 december om 10.00 uur met Woezel en Pip en om 14.00 uur draait de film van Robinson Crusoe. Kaartjes voor deze en alle andere film- en theatervoorstellingen zijn online te bestellen via www.myllesweerd.nl. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Myllesweerd.

Publieke werken
Amsterdam, 1888: De getergde vioolbouwer Vedder moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn overmoedige neef Anijs, apotheker te Hoogeveen, heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen ernstig in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf en zijn vrouw Martha, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? – beramen de twee een uiterst riskant plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.

Meer
Wilt u meer weten over deze en alle andere film- en theatervoorstellingen? Of wilt u trailers van dit alles zien? Surf dan naar www.myllesweerd.nl. Ook door Myllesweerd te volgen op twitter of de facebookpagina te liken blijft u helemaal op de hoogte van alle shows in Myllesweerd.  
advertentie