Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee of kom kijken bij de Nieuwjaarsduik 2010 in Mill

Geplaatst op: maandag 28 december 2009


Vrijdag 1 januari 2010 14.00 uur natuurgebied de Kuilen Langenboom – Mill

Begin het nieuwe jaar fris en monter en doe mee aan de Nieuwjaarsduik op 1 januari 2010 in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Natuurlijk is ook publiek van harte welkom. Dit natuurgebied heeft de perfecte ambiance om elkaar het beste te wensen voor het net begonnen jaar. Uiteraard is deelname en toegang gratis.

Stichting Activiteiten Mill organiseert op vrijdag 1 januari opnieuw de traditionele Nieuwjaarsduik. Dit gebeurt voor het 12e achtereenvolgende jaar in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Deelname is gratis en voor iedere duiker is er tevens een certificaat van deelname. Voor de muziek zorgen dweilorkest Moizat, voor veiligheid in het water tijdens de Nieuwjaarsduik de ervaren duikers van de Seadevils. Maar ook is er EHBO aanwezig in de personen van Harrie en Bea Cillesen.
Zoals gebruikelijk is er voor zowel deelnemers en toeschouwers (zolang de voorraad strekt) gratis erwtensoep, gratis glühwein en zijn er gratis oliebollen. Daarnaast zijn er nog diverse andere consumptieve producten die dag verkrijgbaar in het nieuwe strandpaviljoen aan het strand van de Kuilen. Voldoende redenen dus om ook mee te doen aan deze Nieuwjaarsduik op 1 januari en om in ieder geval te komen kijken.

Zie voor meer informatie www.uitinmill.nl en www.uitinlangenboom.nl.
advertentie