Deel dit artikel ‹ Terug

'Trouwliedjes Inspiratie Avond'

Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016


Na je onvergetelijke aanzoek breekt de tijd aan dat je begint met het plannen van jullie bruiloft, de dag waar je als klein meisje altijd al van gedroomd hebt. Bij het plannen van deze dag wil je alles tot in de puntjes regelen en zo min mogelijk zorgen hebben. En op de dag zelf willen jullie natuurlijk alleen maar genieten van elkaar en het moment.

Trouwliedjes.nl kan jullie helpen om jullie belangrijkste dag zorgeloos te beleven. Van live-muziek op de ceremonie of receptie/diner tot een complete band op de feestavond, Trouwliedjes.nl kan het allemaal verzorgen, in binnen- en buitenland. We willen je graag inspireren, adviseren en vooral ontzorgen bij het plannen van jullie dag!

Op woensdag 9 november organiseert Trouwliedjes.nl in samenwerking met Kasteel Tongelaar de ‘Trouwliedjes Inspiratie Avond’. Tijdens deze avond zijn toekomstige bruidsparen, maar ook ceremoniemeesters, weddingplanners en andere feestjesmakers, van harte welkom om sfeer te omen proeven. Onder begeleiding van een live band, zullen diverse zangers en zangeressen van Trouwliedjes hun nummers ten gehore rengen. Ook zullen diverse leveranciers wat vertellen over hun expertise, zo hebben we Marielle Jongmans (BABS) die precies weet waar je tijdens een ceremonie aan moet denken. Of Victor van de Westering van Victor’s Wedding Design. Hij zal vertellen waar je op moet letten bij het ontwerpen van je eigen trouwjurk!

Na het live gedeelte is er tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige leveranciers. Entree is gratis, bij voorinschrijving via www.trouwliedjes.nl/inspiratieavond (anders €5,- per persoon)

Aanvang: 19.30 uur
Einde avond: 22.00 uur
Locatie: Kasteel Tongelaar te Mill
‘Trouwliedjes Inspiratie Avond’ wordt mede mogelijk gemaakt door: Trouwliedjes.nl, Kasteel Tongelaar, Bruidsfotografie Wilmers, Bijzondere Huwelijkssluiting, Victor’s Wedding Design, Gerlinde Bakt, Mooi & Mooi Fotografie, Juwelier Verlinden, Fotohokje.nl ea. 
advertentie