Deel dit artikel ‹ Terug

Concert van Micheline van Hautem en gitarist Erwin van Ligten

Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016


Concert van Micheline van Hautem en gitarist Erwin van Ligten. Te zien op zondag 6 november om 16.00 uur in Huistheater De Steenakker in Haps. Entree: 17,50. Info en tickets: www.desteenakker.nl. Na afloop is er een nazit met huisgemaakte soep.

Het publiek beslist in het spitsvondige nieuwe programma van Micheline & Erwin ‘A la carte’. In deel 1 – het voorgerecht – kun je kiezen door vooraf een email naar Micheline info@michelinemusic.com te sturen met daarin vermelding Haps en je keuze Brel, Piaf of Trenet. Het hoofdgerecht, deel 2, kiest je ter plekke uit een lijst met liederen geselecteerd uit CD’s van Micheline & Erwin: Chocolat, La Musique en Crème de la Crème. Als toetje maakt je een keuze uit songs die Micheline & Erwin uit hun mouw schudden terwijl je erbij staat: van Dolly Parton & Joan Osborne tot The Beatles & The Stones.
 
Micheline & Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond met hun Brel-repertoire en werden met open armen ontvangen in Nice, Amsterdam, New York, Australië en Nieuw-Zeeland. Op het vermaarde Schotse Fringe Festival in Edinburgh scoorde Micheline hoge ogen alwaar ze bekroond werd met de prestigieuze Herald Angel Award. Hun nieuwe CD Crème de la Crème kreeg veel aandacht en positieve reacties van publiek en pers!
 
Micheline doopte gitarist Erwin tot ‘Er Wing’ omdat hij de vleugels is waarop ze zo graag vliegt. Samen zingen ze niet alleen liedjes maar transformeren ze tot eigenzinnige en uiterst persoonlijke versies.

Je kunt dit concert combineren met een wandeling over het Duits lijntje en de uit de 16de eeuw daterende buurtschap van De Steenakker. Wandelroute van 1 uur is gratis beschikbaar. Huistheater De Steenakker is open vanaf 14.00 uur.