Deel dit artikel ‹ Terug

Start nieuwe filmcyclus in Boxmeer over mensen die 'ervoor gaan'

Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016


Vrijdag 14 oktober gaat de nieuwe Filmcyclus van BiblioPlus van start met de film Buddha Collapsed Out Of Shame. Deze draait om de kleine Bakhtay die graag naar school wil. Dat is een onschuldige wens maar niet voor een meisje in Afghanistan.

Het thema van deze film en de andere drie films in de cyclus is ‘Ervoor gaan!’.
Een doel voor ogen hebben en daar alles voor over hebben. Dat kan mensen tot fantastische mensen maken maar ze ook de vernieling in helpen. Zijn zij die in hun enthousiasme zo ten onder gaan, toch geweldige mensen? Of zijn ze gewoon dom geweest?

De volgende films die in deze cyclus aan bod komen zijn:
Vrijdag 11 november 2016: Still Life
Vrijdag 13 januari 2017: In This World
Vrijdag 10 februari 2017: Omar

De filmvertoningen vinden plaats in de filmzaal vaan De Weijer en starten om 10.00 uur, inloop in de bibliotheek met koffie of thee is vanaf 9.30 uur.

Na afloop van de films vindt er tijdens een lunch in groepen in diverse ruimtes van De Weijer en de bibliotheek onder begeleiding van een gespreksleider een nabespreking plaats.

De Filmcyclus is een activiteit van BiblioPlus in samenwerking met Sociom, de SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer), OLC (Ouderen en Levensvragen Land van Cuijk) en De Weijer in Boxmeer

Kaarten kosten per film: € 11,00 inclusief koffie of thee vooraf en lunch tijdens de nabespreking. Een Passe-partout voor 4 films kost € 37,50.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via www.biblioplus.nl , in alle bibliotheekvestigingen en voor aanvang van een voorstelling in bibliotheek Boxmeer

Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl
Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer.