Deel dit artikel ‹ Terug

Lekker Lache in Cuijk

Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016


Kaartverkoop ‘Lekker Lache’ weer gestart!
De allerbeste Tonpraters weer op het Cuijks toneel

Zaterdag 29 oktober wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven aan de stationsstraat in Cuijk. De allerbeste tonpraters zullen weer op het Cuijks podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met de absolute top uit het tonpraters wereld.

Terug na enige lange tijd op het Cuijkse podium is Kitty Goverde (zie foto). Kitty staat bekend als een pittig vrouwtje dat haar mannetje staat in de ton. Inmiddels heeft ze een prijzenkast met alle belangrijke prijzen. Met haar man Sjef zit ze als ‘Tulpentrut’ in de kaas en tulpenhandel en verhaalt over haar hachelijke avonturen.

Andy Marcelissen werd landelijk ontdekt door Kluun en deze nam hem mee naar Lowlands en Mystery Land. In het Nightwriters cafe stond hij ineens tussen Saskia Noort, Herman Koch, Susan Smit en Nico Dijkshoorn. Maarten Spanjer stimuleerde hem een gedichten bundel uit te brengen en momenteel liggen er al vier bundels in de winkels: Een 10 Voor Spelling, Van Alles En Nog Niks, Ik ben een humordenaar en Ik hoor erbij. Momenteel staat Andy ook nog in de theaters met zijn voorstelling ‘Verstand Op Nul’. Het is bijzonder dat Andy Lekker Lache in Cuijk op zijn agenda heeft staan gezien zijn data in de uitverkochte theaters.

Berry Knapen is één van de absolute toppers van de avond. Recordhouder met 6 titels van Brabantse kampioen, en winnaar van vele, bijna alle andere prijzen. Na zijn buuts ‘d’n ouwe van Deurse’, ‘Prins Willem Alexander’ en de konijnenfokker vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Ambtenaar van de burgelijke stand’ overtrof hij zichzelf. We zijn benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt.

Dirk Kouwenberg staat vooral bekend om zijn enthousiasme en energieke overtuigende manier van brengen. Hij weet met een werkelijk ongelooflijk verhaal van een astronaut de mensen op het puntje van hun stoel te laten zitten. Men vraagt zich af, kan het nog gekker? En elke keer verrast hij je weer. Ja, dat kan!

Ton Brekelmans uit Udenhout kom je tegen in de meest overtrokken kostuums als het gaat om duidelijk te maken om wat voor typetje het gaat, Bekende creaties zijn ‘Toontje Snotpin’ en ‘De Schonste Baby van Brabant’.

Frans Bevers is met ‘Ciske’ van Franciscus een klassieker, eentje van het zuiverste ras, goed verhaal, veel contact met het publiek en nooit kwetsend.

Kijk voor het hele programma op: www.zaalverhoevencuijk.nl

Kaarten zijn in de voorverkoop bij De Geluksspecialist in Cuijk aan de Korte Molenstraat 20, Ook bij Snackbar ’t Smulhuukske in Oeffelt aan de dopsstraat 4A worden weer kaarten verkocht. Voor groepen van minimaal 8 personen kunt u kaarten en plaatsen reserveren viainfo@zaalverhoevencuijk.nl


Website:
www.zaalverhoevencuijk.nl 

29/10/2016 Van: 19.30 Tot: 23.30
Cuijk, zaalverhoeven, stationsstraat 33 
advertentie