Deel dit artikel ‹ Terug

Installatie pastor Ben Wolbers

Geplaatst op: donderdag 29 september 2016


Op zaterdagavond 8 oktober om 19.00 uur vindt in de Basiliek de feestelijke installatie plaats van pastor Ben Wolbers o.carm. Namens de bisschop van ’s Hertogenbosch gaat deken Theo Lamers voor in deze viering. Iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd.

In de zomermaanden heeft het bestuur van de Onze Lieve Vrouwe parochie met het bestuur van de Nederlandse Karmelgemeenschap en via hen met het Bisdom regelmatig overleg gehad over de opvolging van pastor Tjeu Timmermans. Het bestuur is bijzonder verheugd dat Ben Wolbers vanaf 1 september de nieuwe pastor teamleider is van de parochie. Voor zijn installatie is gezocht naar een moment tijdens de reguliere vieringen. Helaas was dat niet te combineren met de beschikbaarheid van de deken.

In de afgelopen maanden is Ben Wolbers al diverse malen voorgegaan bij voor de parochie belangrijke vieringen zoals de Eerste Communieviering en de Vaartviering in de Basiliek. Afgelopen week is hij mee geweest met de bedevaartreis naar Lourdes. Zijn verslag van deze reis is te lezen op onze site www.onzelievevrouweparochie.nl .

Gezien de in deze korte tijd opgedane ervaringen, heeft het bestuur alle vertrouwen in een hele goede toekomstige samenwerking. Het bestuur heet namens alle parochianen pastor Ben dan ook van harte welkom als pastor van de Onze Lieve Vrouwe parochie!