Deel dit artikel ‹ Terug

Introductieles en cursus mandala tekenen in Overloon

Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016


Door Anna Maria van Gemert

In onze veranderlijke maatschappij worden we uitgedaagd om de alledaagse dingen op een nieuwe manier te benaderen. Veel mensen hebben de behoefte om in deze tijden innerlijke rust en kalmte te vinden en hun innerlijke waarden te onderzoeken. Even een ontspannen moment voor jezelf!

Om met eenvoudige oefeningen te ontdekken hoe je de rust in jezelf herstelt en met de stress van alledag kunt omgaan.
Hiervoor gebruiken we oefeningen die je lichaam en geest in balans brengen.

Het mandala tekenen gaat beginnen
Mandala betekent in het Sanskriet cirkel. De cirkel is het symbool van heelheid en eenheid. Het invullen van de cirkel op een intuïtieve manier kan je nieuwe inzichten geven in de wijze van kijken naar vormen en kleuren en het ontdekken van de mogelijkheden die ervan uitgaan. De volgende tekenvormen komen aan bod: golfbewegingen, spelen met vormen, de lemniscaat, intuïtief werken met kleuren en vormen.
Samenvattend: we werken met: ontspanning, de ademhaling, aandacht, meditatie, mandala’s tekenen, kleuren en vormen. Er is veel ruimte en aandacht voor het interpreteren van de symboliek in de gemaakte mandala’s.

De introductieles wordt gegeven door Anna Maria van Gemert en vindt plaats op woensdag 12 oktober 2016 van 19.30 – 21.30 uur. De prijs bedraagt € 15,00 incl. koffie/thee.

Meer informatie vindt u op de website: www.annamariavangemert.nl.

Vanaf woensdag 9 november 2016 start de nieuwe cursus Mandala tekenen.
Deze bestaat uit 8 lessen van 19.30 – 21.30 uur.
De  verdere data zijn: 23 november, 7 december, 21 december 2016,
11 januari, 25 januari, 8 februari, 22 februari 2017
Kosten: € 120,=.

Plaats van de introductieles en cursus is Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, Overloon, email t-helder@ziggo.nl, tel. 0478-641404 / 06-27007511 / www.helder-overloon.com.

U kunt zich hier aanmelden voor de introductieles en eventueel de volledige cursus. Dit kan ook via de website van Anna Maria van Gemert voornoemd. 
advertentie