Deel dit artikel ‹ Terug

Meerstoel met.. Kletskoek

Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016


Goed nieuws voor alle voedselliefhebbers onder ons. De Meerstoel is gestart met een nieuw concept genaamd Meerstoel met..?

De Meerstoel nodigt lokale, jonge foodies/foodbloggers/food designers en voesdelfanaten uit om voor een kleine groep mensen te komen koken! Als eerste gastchef mogen wij vol trots Kletskoek verwelkomen!
Kletskoek is het cateringbedrijf bestaande uit twee zussen: Mandy en Marlou. Deze twee dames zijn opgegroeid op een boerderij in het Brabantse Stevensbeek. Een familieboerderij waar samen eten centraal stond (en nog steeds staat).
De liefde voor eten houdt deze twee dames dagelijks bezig. Ze koken geregeld voor vrienden en familie.
Maar ook voor grote groepen hebben deze twee zussen al meerdere malen gekookt. Niets is te gek, een wokdiner op een bruiloft, thee- of taarten- proeverij of een toetjes buffet, deze dames zijn van alle markten thuis.
Deze twee echte aanpakkers vinden het heerlijk om van eten te genieten,
maar misschien genieten ze er zelfs nog wel nét wat meer van hun liefde voor voedsel te delen.
Een perfecte eerste editie voor Meerstoel met dachten wij zo!

Voor het vaste bedrag van € 28,50 krijgt u avond vol lekker eten. Dit kan een drie-gangen diner zijn of verschillende kleine gerechten.
Kletskoek krijgt complete vrijheid. Wel hebben ze één ingrediënt dat sowieso terug komt op jouw bord, namelijk de walnoten van de boom uit onze achtertuin. De rest van de avond is een verrassing!

Een klein tipje van de sluier: Meerstoel met.. Kletskoek? wordt een diner in huiselijke sfeer, herkenbare gerechten met een met een verrassende twist. Krijg jij er ook al honger van en wil jij deze bijzondere eerste editie van Meerstoel met Kletskoek niet missen, reserveer dan snel via: info@meerstoel.nl

Spelregels
Reserveren is een vereiste. We hebben plek voor maximaal 16 mensen, dus wees op tijd bij! ? De aanmelding sluit op 4 oktober.
Geef aan als u iets niet wilt/kunt/mag eten dan houden we er rekening mee.
De prijs € 28,50 is exclusief drank.

Tot vrijdag 7 oktober!
Meer weten over de Meerstoel? www.meerstoel.nl
advertentie