Deel dit artikel ‹ Terug

Bag of Bones live bij café Royal in Mill

Geplaatst op: maandag 19 september 2016


Komende zaterdag 24 september is het bij café Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 in Mill weer tijd voor blues. Dat met een avondje live muziek door de Bag of Bones. Het start allemaal om 22.00 uur en de toegang is natuurlijk helemaal gratis.

Bag of Bones
Bag of Bones brengt bluesrock in de geest van Hendrix, Eric Gales ect. Bassist Daniel Lottersberger en drummer Satin Kalpoe voorzien in strakke, hypnotiserende grooves. Elco Jongkind blaast het vuur aan met zijn gitaar, soms smeulend, soms met vlammen tot aan het plafond, maar geen moment zonder spanning op de boog, een zeldzame gave.
Het internationale trio, met standplaats Den Haag, brengt voornamelijk eigen werk. Tussendoor eren ze hun grote helden, maar nooit zonder de covers een eigen creatieve twist te geven. Ze hebben de skills ervoor; alle muzikanten verdienen het etiket virtuoos, maar het mooie is dat ze er niet mee te koop lopen. De focus is strak op het samenspel. Op het podium, zoekend naar de essentie. Yes sir, like a bag of bones.

Meer
Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal in Mill? Like de facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl