Deel dit artikel ‹ Terug

Programma 2016-2017 Kunst in het Kerkje.

Geplaatst op: donderdag 15 september 2016


Negen nieuwe concerten in Kunst in het Kerkje in Velp bij Grave (NB)
VOOR ELK WAT WILS – EEN ZEER GEVARIEERD MUZIEKPROGRAMMA

Kunst in het Kerkje heeft voor het nieuwe seizoen oktober 2016 tot en met juni 2017 weer een prachtig aanbod van gevarieerde concerten. Van klassieke muziek, Hotclub de France, Byzantijnse gezangen, Mongoolse en oud-Nederlandse folklore tot jazz. Ook de zoon van oud-Gravenaar Jules de Korte vindt in het kerkje een podium.
Bestel tijdig een abonnement. Hoe meer concerten je bestelt hoe goedkoper het wordt per concert.

De groepen die op het programma staan worden speciaal geselecteerd op de entourage van het kerkje. Past het qua sfeer, soort muziek en soort geluid of gebruik van de juiste instrumenten. Een jaar lang wikken en wegen heeft tot dit programma geleidt. Instrumenten en gezang die in de prettige galm van het kerkje tot hun recht komen. Harde geluiden en snelle ritmes vallen buiten de toon, maar wat overblijft is prachtige muziek. En muziek die nog nooit of niet zo vaak in deze regio te horen is. Ik zou zeggen: pak uw kans.

Abonnement met staffelkorting
Er is een mogelijkheid een abonnement te bestellen. Hoe meer concerten u bijwoont, hoe goedkoper het per concert wordt. Dit seizoen zijn alle toegangsprijzen € 15,00. Bestelt u kaarten voor twee concerten dan krijgt u voor beide kaarten € 0,50 korting. Bestelt u alle negen kaarten, dan betaalt u slechts € 10,50 per kaart! Abonnementen bestellen en kaarten reserveren kunst via de site www.kunstinhetkerkje.nl. Abonnementen bestellen kan tot en met 15 oktober. Daarna zijn kaarten alleen per concert te reserveren voor de normale prijs.

Cursus Muziekgeschiedenis
Op donderdag 27 oktober start een nieuwe cursus Muziekgeschiedenis. Na het succes van de cursus in het verleden geeft Hans Terra weer een cursus van vijf bijeenkomsten op donderdagochtenden. U kunt zich aanmelden voor deze cursus via www.kunstinhetkerkje.nl.

Vriend van het Kerkje
Het Kunstkerkje in Velp bruist van activiteiten, zoals u ziet. Draagt u het Kerkje en de activiteiten een warm hart toe, word dan Vriend van het Kerkje. Hoe u dat kunt worden kunt u ook vinden op www.kunstinhetkerkje.nl. Ook het Kerkje is niets zonder vrienden.
Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl