Deel dit artikel ‹ Terug

MEE nodigt u uit: deel uw ervaring

Geplaatst op: donderdag 1 september 2016


’s-Hertogenbosch, 1 september 2016

MEE ondersteunt al jaren mensen met een beperking bij het meedoen in de samenleving. Heeft u een beperking of helpt u iemand met een beperking? MEE wil u nu en in de toekomst zo goed mogelijk ondersteunen bij de dingen waar u tegenaan loopt in het dagelijks leven. Deel daarom u ervaringen tijdens een van de World café-bijeenkomsten die we organiseren in Boxmeer, Nuland, Tilburg en Venlo. Deelname is gratis.
MEE kijkt graag door uw ogen naar het dagelijks leven. Waar loopt u tegenaan waarover mensen zonder beperking niet eens hoeven na te denken? Wanneer voelt u dat u niet mee kan of mag doen, terwijl u dat wel graag wilt? Wij kunnen vanuit onze ervaring veel vragen beantwoorden, maar horen ook graag uw ervaringen.

De World café-bijeenkomsten zijn op 27/9 in Boxmeer, 29/9 in Nuland, 5/10 in Tilburg en 6/10 in Venlo. Elke bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. In kleine groepjes praten we met elkaar over verschillende onderwerpen. Onder het genot van een hapje en drankje. U hoeft geen cliënt van MEE te zijn om mee te doen. En neem gerust een familielid of vriend mee.

Voor meer informatie en aanmelden (vóór 14 september) gaat u naar onze website www.meedemeentgroep.nl (startpagina, Aanmelden World café). Met uw deelname helpt u ons om meedoen nog beter mogelijk te maken voor mensen met een beperking! 
advertentie