Deel dit artikel ‹ Terug

Activiteiten voor Jongeren in de Kerstvakantie!

Geplaatst op: vrijdag 11 december 2009


Net zoals vorig jaar organiseert het jongerenwerk in Boxmeer activiteiten voor jongeren rondom het ijsfestijn en in jongerencentrum De Box. Dit jaar zijn de activiteiten rondom de kerst verbonden aan de jaarlijkse actie van radiozender 3fm “ Serious Request – Stop Malaria”.

Nintendo Wii Contest On Ice (op groot scherm)
Dit jaar zullen de activiteiten starten met een spectaculaire Nintendo Wii Contest (Wii sports game) op maandag en dinsdag middag bij het ijsfestijn. Op maandagmiddag 21 december kunnen jongeren vanaf 8 t/m 11 jaar meedoen aan de Wii Contest en op dinsdagmiddag 22 december kunnen alle jongeren vanaf 12 t/m 15 jaar meedoen . Inschrijven op beide dagen kan vanaf 12.30 uur bij de ijsbaan. De inschrijfkosten zijn € 2,00 en gaan naar de actie Serious Request van 3fm. Er zijn vette prijzen te winnen: de hoofdprijs is een intertoys cadeaubon t.w.v. € 50,00. Alle prijzen zijn gesponsord door Intertoys in Boxmeer. Er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meespelen dus wees op tijd met inschrijven! De Wii Contest duurt tot 15.00 uur en om 15.15 is er een prijsuitreiking in jongerencentrum De Box waarna er voor alle deelnemers nog een kleine attentie is. Daarna kunnen de jongeren nog blijven hangen in De Box tot 17.00 uur voor een potje poolen, tafelvoetbal of voor een game.

Girls Only: filmavond voor meiden!
Op dinsdagavond 22 december is er speciaal voor meiden vanaf 12 t/m 16 jaar een filmavond in jongerencentrum De Box. Een filmavond met een film op ‘n groot tv scherm, lekkere banken om op te zitten en een drankje en hapje. De film die we draaien is nog een verassing. Het is natuurlijk een van de nieuwste films. De entree voor de filmavond is € 2,00 en komt ten goede van Serious Request van 3fm.
“ Eclectic House On Ice”
Op woensdagavond 23 december sluiten we de kerstactiviteiten van het jongerenwerk af met een DJ avond: “ Eclectic House On Ice” . Net als vorig jaar komt Jazian oftewel DJ Yuck Fou een stevige set neerzetten samen met MC Mister Chopstick. Deze DJ avond is op en rondom de ijsbaan en is van 19.00 tot 22.00 uur. De avond is gratis. Tijdens deze avond zullen er collectebussen aanwezig zijn van de actie Serious Request van 3fm.

Voor meer informatie over deze activiteiten kun je contact opnemen met het jongerenwerk van Radius in Boxmeer: Renate Beijers, renatebeijers@radius-lvc.nl of 0641279984. Of kijk op www.deboxboxmeer.nl.
advertentie