Deel dit artikel ‹ Terug

Vier een bijzondere kerst in Zoo Parc Overloon!

Geplaatst op: donderdag 10 december 2009


Op zoek naar een sfeervolle en bijzondere locatie om kerst te vieren? Op tweede kerstdag kunt u in Zoo Parc Overloon terecht voor een uitgebreid Kerstbruncharrangement en een heerlijk Kerstdinerarrangement. Deelnemers aan de Kerstbrunch gaan na het brunchbuffet op frisse WinterSafari; terwijl de gasten van het Kerstdiner een spannende tocht door het donkere dierenpark maken tijdens de Zoo at X-mas Night-rondleiding. De allerkleinsten kunnen aanschuiven voor een kerstpoppenkastvoorstelling en natuurlijk liggen onder de kerstboom cadeautjes die samen met de kerstelf worden uitgepakt. In Zoo Parc Overloon beleef je een kerst om niet te vergeten!

Kerstarrangementen
Beide arrangementen beginnen met een gezellige ontvangst met koffie, thee en kerstzoetigheden. Voor de kinderen staat ranja klaar en worden de kerstverhalen verteld. De uitgebreide kerstbrunch- en kerstdinerbuffetten worden feestelijk gepresenteerd in de Maidan Lounge. Vanuit de chique Maidan Lounge heeft u schitterend uitzicht op de Aziatische grasvlakte, met onder andere Indische antilopen kraanvogels en pelikanen. Dit zorgt voor een bijzondere setting voor uw brunch of diner.

Na lekker gegeten te hebben is het tijd voor een verkwikkende tocht door het park. Een ervaren gids neemt de deelnemers van de Kerstbrunch mee op een winterse safari waarbij de aanpassingen van de dieren aan de winter centraal staan. Deelnemers van het Kerstdiner maken een bijzonder spannende tocht door het park in het donker! Na het vallen van de duisternis maken de bezoekers kennis met het nachtleven van de dieren. Met behulp van (zelf meegebrachte) zaklampen worden dieren in het donker gespot. Bij terugkomst in het ZooRama staat glühwein of warme chocomelk met marshmallows klaar.

Het kerstbruncharrangement begint om 10:30 uur en duurt tot 16:00 uur; het kerstdinerarrangement start om 16:00 uur en is om 20:30 uur afgelopen. Voor uitgebreide informatie en prijzen over deze arrangementen kunt u terecht op onze website www.overloonzoo.nl. Reserveren voor deze unieke arrangementen is door het beperkte aanbod noodzakelijk. Ben er dus op tijd bij!

Stamppotbuffet
Naast de heerlijke arrangementen op tweede kerstdag, kunnen bezoekers op 28 en 30 december genieten van het Stamppotbuffet. Het arrangement begint met een leuke ontvangst van de Kerstelf. Ook na het Stamppotbuffet vindt de spannende avondrondleiding ‘Zoo at Night’ in het donker plaats! Het Stamppotbuffet is van 16:00 uur tot 20:30 uur. Ook voor het Stamppotbuffet is reserveren noodzakelijk.

Reserveren
Reserveren voor de kerstarrangementen en het Stamppotbuffet kan telefonisch via 0478-640046 of via e-mail aan overloonzoo@zodiaczoos.nl. Voor uitgebreide informatie over onze kerstarrangementen en de prijzen kunt u terecht op onze website www.overloonzoo.nl of bellen met 0478-640046. Voor onze abonnementhouders worden speciale tarieven gehanteerd, deze zijn bij onze medewerkers op te vragen.

Openingstijden: mei t/m september 9.30-18.00 oktober t/m april 10.00-17.00
Entreeprijzen: volwassenen € 16,50, kinderen 3 t/m 11 jaar € 14,00
Zoo Parc Overloon, Stevensbeekseweg 19-21, 5825 JB Overloon tel.: 0478-640046 www.overloonzoo.nl
advertentie