Deel dit artikel ‹ Terug

De 3e SUMMMERTIME-dag 9 juli 2016

Geplaatst op: maandag 4 juli 2016


Streetmusic, kunst en blues
Zaterdag 9 juli is de 3e dag van het Summmertimefestival 2016. En ook deze dag belooft weer een bijzondere dag te worden met vele tientallen deelnemers die zich voor het Gennepse publiek presenteren op de Markt, het Jan Lindersplein en Spoor/Zandstraat. Een keur van artiesten en bands staan garant voor gezelligheid en opzwepende muziek.

Allereerst is ook deze zaterdag de KUNSTROUTE in diverse leegstaande winkelpanden in hartje Gennep. In samenwerking met het Kunstcollectief Maas&Niers worden de leegstaande panden omgetoverd in heuse galerieën. Ruim 30 kunstenaars presenteren zich met 2- en 3-dimensionale kunst, schilderijen en beelden. De kunstenaars nodigen iedereen van harte uit om binnen te komen kijken. En kijken schept geen enkele verplichting! Vanaf de Spoorstraat, Wilhelminaplein, Europaplein en de Zandstraat zijn de pop-up galerieën te bezoeken.
En ’s avonds is het eerste avondoptreden van dit seizoen met Spinners Blues Machine op de Markt, u aangeboden door café de Typhoon en Hotel de Kroon. Vanaf 20.00 uur verzorgt deze formatie een spetterend optreden, waarbij gezelligheid geen grenzen en (nauwelijks) tijd kent.
Uitgebreide informatie over alle optreden is te vinden op de website van Summmertime: www.summmertimegennep.com.

Zoals iedereen al jaren gewend is, is er vanzelfsprekend ook in 2016 wordt er geen entree geheven en is het festival gratis toegankelijk.